Видео: Екстра бенд плус во „Моја свадба“

 

По германската турнеа, членовите на бендот Екстра бенд плус, Ристе Добринов, Пеце Јовев, Перо Арсов, Васко Ристов, Ивица Митровски, Илија Илиев и Кико Јорданов повторно се вратија на својот вообичаен работен ритам.


Покрај бројните настапи ширум земјава, членовите на Екстра бенд плус на задоволство на своите фанови повторно се актуелни и на интернет мрежата, овој пат со видеата од гостувањето во емисијата „Моја свадба“.


Уживајте...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov