НАЈАВА: Т’к Так Фест 2014

 

Подготовките за годинашното издание на Т’к Так Фест веќе се при крај, а официјалната најава за настанот кој треба да го најави Тиквешкиот гроздобер веќе ја носи рекламата која може да се слушне и види на неколку национални и регионални радио и тв станици.

Рекламата е во копродукција на Зоран Петров од најдобрата македонска радио мрежа, Антена 5 кои го работеа аудиото за истата, додека видеото е дел на Илија Тодоровски од Sky Eye Entertainmet...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov