Софија Манева ја објави новата песна "Високо над се" Фото + Видео

  

soija maneva 2014

'' Високо над се ''е наслов на новата балада на Софија Манева која од денес е во радио етерот. За време на снимањето доживеав многу емотивни моменти, оваа музика е создадена со многу љубов и се што очекувам е дека оваа балада ке се слуша со уживање.


Ова е моја прва песна на која јас сум автор на музиката и тое е уште една причина поради која  оваа пена ја доживувам на посебен начин, изјави Софија. Текстот го напиша Перо Манев  аранжманот Тони Соколов.

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov