Видео: „Вино и Виноградство“ - Фестивал на младо вино

 

По повод католичкиот празник Свети Мартин, и годинава, четврти пат по ред винарската визба „Тиквеш“ го организираше фестивалот на младо вино.

 

Покрај тоа што привлече бројни гости од Македонија, фестивалот беше предизвик и за љубителите на вино од другите балкански земји, меѓу кои и екипата на „Вино и Виноградство“ која посвети 11 минутен прилог за овој настан.

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov