ВИДЕО: „Лазо“ достапен и на интернет

 

„Лазо“ веќе одамна го нема на сцената на Домот на културата „Иван Мазов - Климе“, но видеото од урнебесната комедија на Диме Коцевски ќе не потсети на хумористичните коментари на протагонистите во најголемиот театарски хит оваа година во Кавадарци.

 

Видеото поделено во четири делови е веќе дел од глобалната интернет мрежа благодарение на Никола Деков, па единствено што ви останува е да најдете два часа и да уживате уште еднаш во комедијата „Лазо“.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov