ВИДЕО: Лозари Исток на мечот Тиквеш - Вардар Неготино

  

Во последните три години членовите на навивачката група Лозари Исток покажаа и докажаа како се брани честта на градот.


Нивниот последен собир беше и повеќе од спектакуларен, а со нова кореографија на која можат да и подзавидат многу навивачки групи, не само во Македонија туку и на Балканот, уште еднаш оддржаа час по навивање, во кој директни ученици беа членовите на навивачката група Винари од Неготино.


Уживајте уште еднаш во видеото кое е уживање и гордост за сите кавадарчани.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov