Видео: Со повод - Т’к Так фест 2013

 

Многу поводи за интервјуа со легендите на македонските рок сцена имаше Дарко Коцев, идејниот творец на емисијата „Со повод“ која се емитува на КТВ телевизија.


Во емисијата која трае нешто помалку од 50 минути ќе имате можност да слушнете дел од разговорите со учесниците, но и да почуствувате дел од атмосферата која ја приредија Тоа е тоа, Пурпурен Цепелин, Мадригали, Канго бенд, Сале и СРВ Бенд, Камелеон и Токму Така.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov