ВИДЕО: „Т’к Так Фест 2012“

 

Додека ги очекуваме првите видео материјали од годинашново издание на „Т’к Так Фест“, би сакале да Ве вратиме речиси една година наназад, односно на првото издание на фестивалот посветен на македонската рок легенда Трајко Каров.


Видеото долго 30тина минути вклучува исечоци од настапите на речиси сите оние кои го одбележаа минатогодишниот настап, видено од многу различни агли.


Уживајте...

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov