ВИДЕО: Професорот Панов на чекор до УЕФА ПРО лиценца PDF Печати Е-пошта
Напишано од Unevski on Понеделник, 17 Февруари 2014 13:14   

  

Откако повеќе од една деценија од својот живот помина низ тренинг центрите на најголемите европски фудбалски клубови студирајќи ја фудбалската наука, Блаже Панов, кој потекнува од кавадаречкото село Сопот, во последниот период престојуваше во Русија, каде што доби можност да биде првиот странец кој во рамки на руската фудбалска федерација ќе ја добие највисоката лиценца за фудбалски тренер, УЕФА ПРО лиценцата, и со тоа да ги обедини трите најважни лиценци кои ги доделува европската куќа на фудбалот, А, Б и Про. Професорот Панов сигурно спаѓа во низата на Мојсов, Шиков и останатите кои го репрезентираат кавадаречкиот фудбал низ Европа, но и покрај неговите успеси можеби е едно од најзапоставените имиња во нашата јавност. Во продолжение, ви претставуваме само дел од приказната на професорот Панов.

 

 

Во продолжение, погледнете ги двата прилога кои Телевизија Тиквешија ги подготви за професорот Панов.

 
 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov