Контакт - www.kavadar4e.com
Контакт
Адреса:
Администратор - administrator@kavadar4e.com
Уредник - kontakt@kavadar4e.com
Модератор - moderator@kavadar4e.com
Кавадарци - 1430
Македонија

http://www.kavadar4e.com

Информации: Пишете му на уредникот во врска со било какви новости кои сакате да ги објавите, забелешки и критики во врска со страницата. Ние сме достапни за вас 24 часа на ден...

Фотографиите можете да ги испраќате на: kontakt@kavadar4e.com

 
Get Adobe Flash player
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov