marilyn Optika cajs Optika cajs

Грипот зема замав, речиси 500 заболени во Кавадаречко

  Грипот зема замав, речиси 500 лица со сезонски грип се евидентирани во Центарот за јавно ...

Розалија Димоска избрана за највешта кавадарчанка

  Розалија Димоска беше избрана за највешта кавадарчанка на манифестацијата „Вешта жен...

Во вторник и четврток, театарска претстава „Љубов на трет поглед“

  Во рамки на чествувањето на 70 годишнината од започнувањето со работа на гимназијата „Д...

Општина Кавадарци најавува богата програма по повод „Свети Трифун“

  Празникот на лозарите и овоштарите „Свети Трифун“, Локалната самоуправа Кавадрци ќе г...

Кавадарци го натфрли планот за крводарување

  Кавадарци повторно и во 2015 година го натфрли планот за крводарување, информираше денес...

Непознати лица ја оштетиле опремата на метеоролошката станица во Кавадарци

  Метеоролошката станица во Кавадарци која е сместена во дворот на СОУ „Ќиро Спанџов-Брк...
Get Adobe Flash player

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Анкета

Новата 2016 година ќе ја дочекам:
 

Секс

Ако мислевте дека задоволството е единствена корист од сексот, с...

Видео

Кавадаречките фудбалски гордости, Ванче Шиков, Даниел Мојсов и Мики П...

Актуелно

  Поп-ѕвездата Лејди Гага ќе одржи специјален настап на претстојни...

Спорт

  Македонската фудбалска репрезентацаија остана на 138 место и по де...
Сите права се задржани - Copyright © www.kavadar4e.com - Designed by Mitrov